LJUBEZEN IN PREDVSEM ŽALOST


Zahodna civilizacija je glede populacije v transformaciji in samoukinjanju.
http://www.youtube.com/watch?v=VyvHdyc-r7w&feature=related
Osnovno načelo osmoze je, da  sokovi tečejo v bolj gosto, tako tudi ljudje iz praznega hitijo v polnost, če pa so v praznosti tam izprhnijo.

Problem pomanjkanja rojstev oziroma staranja avtohtonih prebivalcev Evrope ni v Islamu. Islam tako sam zase ni nevaren, nevarna je praznina, glede vrednot izjemno vsestranska bednost zahodne civilizacije 
Do tega lahko pride samo zaradi: graditve zgolj na materialijah, izjemne samovšečnosti ter oddaljevanja od realnosti (fetišizmi, mamila, potrošništvo kot cilj).

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=YBeCt_W4svQ http://www.youtube.com/watch?v=Y-RST-ETnEg&NR=1

Kseniya Simonova je deležna pozornosti, odkar je maja prvič stopila na oder s  svojo škatlo peska in začela vanj risati najbolj boleče obdobje ukrajinske
 zgodovine. V drugi svetovni vojni je življenje izgubil vsak četrti  Ukrajinec, kar je najhujša krvava žetev med vsemi državami.

 "Tekmovanja sem se udeležila, ker poznam  otroka, ki potrebuje operacijo. Želela sem pomagati," je dejala.
 In dodala: "Nisem želela vseh držav spraviti v jok." 
Posnetek njenega ustvarjanja je takoj postal hit na spletu, ogledalo si ga
 je že več kot štiri milijone ljudi: Kseniya Simona www: predstavitev,  I. del, II. del, III. (predtekmovanje), 1., 2., 3. , 4., 5., 6., 7.   intervju: 1., 2., 3.
»Tisto kar je prav  lahko spremenite v napačno; resnično v laž in laž v resnično. 
Če kontrolirate medije, ministrstvo za pravosodje, če kontrolirate policijo ste lastnik države.«

John DeCamp, ZDA (pomočnik nekdanjega direktorja obveščevalne agencije CIA Williama Colbya) www več 

www Antiterorist kot terorist, terorist...  
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=PGOx34tlUqk&feature=related

Teroristi?

Genova za časa zasedanja G8

 LJUBEZEN IN ŽALOST
         
BELIZE - MAJI

 


ODNOS DO ŽENSK  


V Imenu Boga ali Satana

 

O PREDSTAVITVAH:  

LEPOTE MATERIALNEGA: Bogastvo materialnega na eni strani  in zapostavljanje na drugi strani; neverjetna rajskost in privzdignjeni razmisleki o svetli bodočnosti  so marsikje osnova povsem drugačne realnosti kulturicida in genocida.


 

LJUBEZEN IN ŽALOST:  Spoznavanje, da so tudi živali duhovna in čustvena bitja, je za civilizacijo ljudi nekaj povsem novega. Spoznanje omogoča povezovanje z naravnim okoljem na osnovi medsebojnega spoštovanja. Temeljna pravica živali pravica do normalnega naravnega okolja in bivanja bo postala ena izmed temeljnih pravic nove civilizacije ljudi. To pa še ne pomeni da se bomo (kratko in srednjeročno)  odrekli prehranjevanju - ne le da bomo svoje prehranjevanje in predatorstvo uskladili(jevali) z Naravo v širšem pomenu besede.

ODNOS DO ŽENSK: Nekatere muslimanke so lahko deležne posebnega tretmaja. Predstavitev je podprta z viri informacij.

 Večina žensk predstavitve, je dobila kislino v obraz od fanta, ki so mu odklonile zaprosilo za poroko, nekatere pa zaradi spora z
njihovimi starši, ki so s poškodbo uredili "družinsko zadevo", nekatere so kislino v obraz dobile celo od očeta, ki si je namesto hčere želel sina... ali pa celo od moža, ker
so se želele ločiti... Razčlovečen odnos do žensk poznajo tudi drugod po svetu in se povezuje z drugačnimi verskimi navideznimi predznaki.

S svojim početjem izvrševalci kazni, ki se v tem primeru kitijo z muslimansko veroizpovedjo, skrunijo ime Boga, muslimanske vere, pa tudi osnovnih občečloveških vrednot na sploh.
Arabski pregovor: "Pretepaj  ženo, čeprav ne veš zakaj jo pretepaš, ona že dobro ve zakaj je pretepana."
 

 ODNOS DO DRUGIH CIVILIZACIJ: Majev, Aboriginov, domorodcev v Afriki... je s strani "civiliziranega" belega človeka velikokrat odnos žrtve in plena.


Postopki uničevanja slovenske kulture


KAKO JE CIVILIZACIJA IZGUBILA VERO 


 ZAVEDANJE GREHA


MISEL DNEVA

KAZALO